De ziua soacrei mele am experimentat tortul Palermo, reteta pentru care ii multumesc si aici Dorei, prietena mea virtuala de pe ArtaCulinara. Combinatia de arome este uluitoare, a devenit pe loc unul dintre torturile preferate ale familiei mele. L-am glazurat in oglinda de ciocolata, pe margine i-am aplicat banda din doua feluri de ciocolata iar decoratiile au fost din ciocolata plastica. Un adevarat rasfat, atat pentru ochi cat si pentru papilele gustative.
Superb tortul! As vrea sa te intreb cum faci ciocolata plastica? Am o reteta dar imi iese prea moale si nu se poate modela. Se lasa petalele.
RăspundețiȘtergereCiocolata plastica o fac din miere de albine si ciocolata, cred ca aceeasi reteta pe care o ai si tu. Ideal ar fi sa ai mainile reci cand o medelezi, sa nu se incalzeasca de la mainile tale. Cand este rece nu se lasa petalele, doar de la caldura. Eventual le sustii putin, cu niste folii alimentare, pana cand se intaresc.
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru explicatii. (cu intarzierte).
RăspundețiȘtergereAm sa mai incerc.