Related Posts with Thumbnails

duminică, 15 mai 2011

Merit un BMW...

... isi spune mai mereu sotul meu in gand, sau, in gura mare.
Un alt tort din categoria "vrabia malai viseaza". La cei 37 de ani trecute fix, iubitul meu nu si-a dorit pe tort decat sigla - simpla, dar pretioasa - a masinii mult visate. Indicatiile au fost foarte clare si precise: tort alb, patrat si deasupra sigla neagra-alb-albastra. Am incercat sa ma folosesc de toate farmecele mele (in ale bucatariei, bineinteles) pentru a-i schimba ideea, l-am ispitit cu papusi dulci si sexoase, i-am oferit chiar si ideea unei masini sculptate in blat de tort, toate acestea ramanand fara niciun rezultat. Comanda a ramas ferma, asa ca nu mi-a mai ramas decat sa ma conformez.
Am optat pentru o compozitie nu foarte complicata. Mousse-ul de ciocolata neagra, cu un continut de 72% cacao, s-a imbinat perfect cu o crema de mascarpone si cocos si cu blatul de negresa. Asupra cremei de mascarpone si cocos voi reveni in curand. Este un deliciu, un gust pe care de mult il caut si pe care acum, datorita prietenei mele, Otilia, l-am descoperit. In sfarsit am reusit sa aduc in tortul meu aroma fina si catifelata a bomboanelor Raffaello.


10 comentarii:

  1. La multi ani sotului tau, si la cat mai repede un bmw.
    Seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oau ce frumos ti-a iesit.In primul rand LA MULTI ANI!sotului,multa sanatate si toata fericirea din lume.Din ce ai facut sigla?Ca este perfecta,mortala.FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos pentru urari!
    Sigla am facut-o din pasta de zahar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat despre BMW... mai avem de asteptat. Probabil ca mult si bine :).

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani sotului tau !
    Sa vi se implineasca visul ,si eu am aceasi preferinta dar inca visez.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu gandul la BMW am uitat sa te felicit si pe tine ,tortul arata foarte bine sigla e perfecta ,cu ce decupezi literele ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Perfect acest tort!La multi ani sotului tau si sa va bucurati cat mai repede de o asa masina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa-ti traiasca sotul, La multi ani! Cat despre tort, ce sa spun ...wooow, este super reusit! Va doresc ca acest vis sa devina realitate ff curand! Pupici si felicitari pt executia tortului!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi anu sotului tau, Luminita! Observ ca toata familia este talentata si se pricepe la design :) Felicitari si tineti-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc frumos pentru urari si pentru aprecieri!
    Mandala, literele le-am taiat cu un cutter obisnuit, cu un tipar facut dupa sigla originala.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...