Related Posts with Thumbnails

miercuri, 21 martie 2012

Dupa 12 ani...

A mai trecut un an. Edi are acum 12 ani. Nici nu stiu cand au zburat toti acesti ani... Parca ieri era Iedutu'micutu, azi e deja cavaler. O combinatie de candoare, voiosie, bunatate, ambitie si multa-multa personalitate. 
Anul acesta a vrut un tort usor diferit de unul clasic, cu o forma si o prezentare putin atipica. Si-a dorit o corabie de pirati, dar nu una normala ci una trecuta prin lupte grele si, din pacate, avariata si pe cale de a se scufunda. Epava se afla langa o insula pe care troneaza un vechi castel bantuit de scheletul unui pirat batran si in vecinatatea caruia salashuiesc doua pisici (animalutele preferate ale lui Edi). Doi pirati de fondant si ciocolata, naufragiati si ei, plutesc in deriva pe marea inspumata.
Totul a fost comestibil. Insula a avut o compozitie de acum clasica, blat de cacao si mousse din trei feluri de ciocolata. Castelul a fost din orez expandat iar corabia din straturi de blat de cacao si mousse de ciocolata neagra, imbracata in scandura de ciocolata plastica. Sper ca le-a placut tuturor copiilor care au participat la petrecerea lui Edi.









La multi ani, Edi!


12 comentarii:

  1. La multi ani !!! Sa va traiasca , sa fie sanatos si muuuult noroc sa aiba in viata! Tortul ...SUPERB! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. cam frumoasa corabia aia distrusa :)) si mult prea frumos baiatul ;) La multi ani! Orice vis va avea sa i se indeplineasca!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani,baiat frumos!
    Sa ai perte de mult bine in viata!
    Tortul...e o adevarata arta.Tare bine seamana cu personajele!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani baiatului tau!Foarte frumos tortul!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani baiatului tau!... Absolut superbe toate decorurile!... Nici nu vreau sa ma gandesc cat ti-a luat sa le faci!...

    RăspundețiȘtergere
  6. Extraordinara tema si se vede ca baietelul mosteneste imaginatia mamei...La multi ani Edi!

    RăspundețiȘtergere
  7. cel mai tare tort !!! hehehe , imi place atitudinea pustiului in poza :)))) o sa faca furori printre fete :)))) sau face deja ???

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...