Related Posts with Thumbnails

marți, 11 septembrie 2012

Tort cu bujori

A fost o reala placere pentru mine sa realizez acest tort. Mereu mi-am dorit sa fac bujori dulci si iata ca mi s-a ivit ocazia. Tortul a fost, cum altfel, cu trei feluri de ciocolata. Bujorii? Din gumpaste.








10 comentarii:

  1. bellissima, la peonia è meravigliosa, complimenti sei bravissima.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incredibil! O realizare extraordinara! Felicitari pentru talentul tau! Nota? Maxima. Nu exista atitea zerouri cite ar trebui sa adaug la milionul felicitarilor. :) Pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Luminita, bujorii sint un vis. Tortul minunat realizat si impecabil lucrat, bravo. Iti doresc un sfirsit de saptamana placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Luminita,
    Tu ridici prepararea si decorarea acestor torturi la rang de arta! Sunt minunate! Esti extraordinara! Abia astept sa-mi vad si eu zebra pentru tortul fiicei mele... Regret enorm ca nu am aflat mai demult de tine...
    BRAVO!
    Ana S.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Luminita, am gasit blogul tau cand cautam glazura pentru amandine, si am vrut sa iti las mesaj sa iti spun ca imi place tortul asta cu bujori, superb, mai ales ca ador bujorii. Voi incerca si glazura sa vedem cum imi iasa.
    Numai bine,
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  6. E atat de frumos , ca te lasa cu gura cascata, nemaipomeniti bujorii, ai impresia, ca o sa se desprinda petalele si-o sa le ia vantul

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur tare mult ca iti plac bujorii, Doinitza!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...