Related Posts with Thumbnails

luni, 5 martie 2012

Turtita Mayei

Maya este o domnisoara care tocmai a implinit un anisor. La varsta asta deja are anumite "preferinte". Una dintre ele, cea mai importanta, este steluta plusata de care nu se dezlipeste niciodata. Atat de mult o iubeste, incat a hotarat ca va sta la loc de cinste pe tortul ei aniversar, langa figurina care o intruchipeaza pe Maya, care isi suge degetelul (obicei de care va trebui sa scape cat mai repede - va spune o mamica de copil care si-a tot supt degetul). Alaturi le-au stat, bineinteles, celelalte jucarii preferate: catelusul Tummy, ratoiul Donald si un alt catelus, care nu stiu daca are un nume, dar de care am ramas de-a dreptul incantata. 
Tortul a avut o compozitie lejera: straturi de mousse de vanilie cu visine din compot si crema de iaurt cu multe fructe de padure, intre felii de blat de ciocolata insiropate din belsug cu compot de visine. 
A fost un tort vesel, in culori care implora primavara sa soseasca... nu numai in sufletele noastre.








13 comentarii:

  1. Superb si atat de vesel!! Minunat, Lumi, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mai invitati de seama!Trebuie sa fi fost chef nu gluma!Felicitari pt tot ce faci!Viorica Petrovici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viorica, iti multumesc pentru toate comentariile tale! Chiar daca poate n-am raspuns la toate, sa stii ca le-am apreciat!

      Ștergere
  3. Superb! Atat de vesel! Figurinele sunt PERFECTE! Bravo, Lumi!

    RăspundețiȘtergere
  4. absolut superb! fenomensal totuuuul!!!!!!! nota 11!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos!... M-ai cucerit... mai ales ca am recunoscut ca una din jucariile preferare ale piticului meu!! (catelul)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mabucur ca te-am cucerit, Felis! Nu primisem decat fotografii ale jucariilor si am avut o surpriza, atat eu cat si Edi, baietelul meu cel mic, atunci cand am vazut catelul intr-un supermarket. Edi l-a recunoscut doar dupa figurina mea. Si asta m-a bucurat. Iar daca si tu l-ai recunoscut, inseamna ca eu chiar mi-am facut bine treaba. Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...