Related Posts with Thumbnails

sâmbătă, 21 mai 2011

Bucataria de vis

Radu este un foarte bun prieten al meu si cel mai desavarsit bucatar
amator pe care-l cunosc. De cate ori am ocazia, profit la maxim si-l pun sa-mi gateasca diverse chestii, care mai de care mai sofisticate. La el am mancat cele mai bune salate si cele mai bune paste cu sos pesto, toate inspirate din cartile lui Jamie, al carui mare fan este.
Se simte foarte bine in bucatarie si m-am gandit ca nu i-ar strica o renovare a ei, sau macar o redecorare.

Cand am vazut minunile realizate de Gabriela-Cara si de Ramona, am stiut exact cand si pentru cine voi realiza un astfel de tort.
Compozitia mobilei este una simpla, blat negresa, mousse de ciocolata neagra si crema de mascarpone si cocos. Aparatura si accesoriile de bucatarie le-am modelat din marzipan si ciocolata plastica. Din pacate, tortul este facut in foarte mare graba si este usor neterminat. Lipsesc multe accesorii pe care le vedeam in bucataria lui Radu, dar pe care n-am avut timp sa le mai modelez.


Atat de grabita am fost la acest tort, incat am uitat sa-l fotografiez cu "piesa de rezistenta", respectiv bucatarul, pe care, tot din lipsa de timp, l-am lasat la bustul gol. Poza finala a fost facuta la destinatie, cu telefonul mobil, de aceea calitatea este slaba.


7 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...