Related Posts with Thumbnails

vineri, 11 ianuarie 2013

Tort de botez Winnie the Pooh

Ursuletul de plush se afla in topul preferintelor pentru un tort de botez. Impreuna cu prietenii lui, Winnie a inveselit botezul micutului Filip. A fost un tort cu blat de ciocolata, mousse de ciocolata neagra si crema de iaurt cu fructe de padure. Delicios!







6 comentarii:

  1. Te-am anuntat printr-un mail din butonul de contact ca te-am nominalizat pentru un premiu: Blogul anului 2012. Poti afla detalii accesind urmatorul link:http://misflorentina.blogspot.ro/2013/01/primul-meu-premiu-blogul-anului-2012.html?utm_source=BP_recent&utm-medium=gadget&utm_campaign=bp_recent

    Felicitari pentru tortul minunat.
    Este atit de vesel iar figurinele sint teribile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!
    Doamna Luminita, va rog din suflet sa imi spuneti cum dati acest luciu deosebit torturilor. Are un luciu deosebit acest tort. Se vede umbra gardutului in el si mintea mea de afona nu reuseste sa inteleagaa cum de iese aceasta minunatie de luciu. Ma tot uit si nu imi vine sa cred ca ceea ce vad e facut de mana de om! Felicitari sincere pentru tot ce faceti!
    FELICITARI MUUUUUUULTE! Elena

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaa, si inca ceva. Torturile le imbracati in alb si le colorati cu aerograful sau colorati pasta dinainte?
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce-ati mai aprobat comentariile daca stiati ca n-aveti de gand sa-mi raspundeti? Am tot asteptat raspusul dumneavoastra, dar de unde... Sunt din celalalt capat al tarii, deci nu va luam clientela. Nu uitati ca si dumneavoastra ati fost incepatoare si poate sia cum mai invatati cate ceva, si ati avut nevoie de sfaturile celor cu experienta. Imi pare rau sa vad ca uneori oamenii se comporta precum cainii...l
    Spor la munca sa aveti si inima cu pace si buna. Uneori e bine sa fii si amabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim (probabil Elena), nu-mi place absolut deloc tonul pe care l-ai folosit in ultimul mesaj si nici asemanarea cu patrupedele. Inainte sa arunci cu astfel de cuvinte ar trebui sa te fi gandit ca, poate, sunt motive obiective pentru care nu ti s-a raspuns la mesaj, mai ales ca, asa cum ai observat, nu am mai scris pe blog de mai mult de o luna... Nu stiu, ma gandesc ca am avut totusi un motiv... si acesta nu e acela ca mi-ar fi teama ca mi-ai lua clientela.
      Este foarte simplu sa aprobi un comentariu de pe telefonul mobil (doar o apasare de buton), insa destul de complicat, cel putin pentru mine, sa raspund unui comentariu de pe telefon. Asa ca am gandit ca nu o fi foc daca raspund cu cateva zile intarziere, cand voi avea posibilitatea sa ma asez in fata unui computer.
      Si ca sa dau un raspuns Elenei, cea din primul mesaj, care nu m-a comparat cu un caine (repet, chiar nu inteleg asemanarea), da, torturile le imbrac in fondant alb si apoi le vopsesc cu aerograful. Pentru luciu nu folosesc niciun produs anume, asa ramane pasta dupa vopsirea cu aerograful. Poate sa fie si efectul faptului ca fotografiile au fost facute in plin soare.
      Si da, invat in permnanenta cate ceva... si asta nu numai in domeniul torturilor. Si sunt si destul de amabila, avand in vedere faptul ca am ajutat pe majoritatea celor care au stiut sa mi-o ceara in mod civilizat!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...