Related Posts with Thumbnails

joi, 18 octombrie 2012

Barbie

Pe Otilia o stiu de cand era in scutece. Iata ca a venit vremea sa-i fac si tortul aniversar. Sa fie Clopotica, sa fie Barbie, sa fie un roi de fluturi??? Grele intrebari... am ales-o pe Barbie inconjurata de multi fluturi.






6 comentarii:

  1. Felicitari! Este o realizare extraordinara.
    Micile detalii cu care l-ai accesorizat sint atit de delicate iar domnisoara este asa de speciala cu parul ei colorat si atit de asortat cu rochia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos!!... Minunat!... Culori f placute si frumos combinate!... Nu stiu cum reusesti sa pui pe tort banda de jos!... AM si eu linia cu forma care ai pus-o pe marginea de jos a tortului, dar cand o iau de pe masa pana pe tort, se rupe ea undeva... Niciodata nu am reusit sa o aduc intreaga pe tort!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Felis! Nu stiu ce sa-ti spun... poate ca pasta ta nu are o textura foarte buna si se rupe cand o ridici de pe masa. Mie nu mi s-a intamplat...

      Ștergere
  3. Felicitari draga Luminita, imi place foarte mult cit de acurat lucrezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Roswitha! Off topic: m-am incumetat si am facut un carusel, fara suport special ca al tau, am incropit eu unul. Rezultatul il voi posta zilele urmatoare. Te pup!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...