Related Posts with Thumbnails

luni, 27 februarie 2012

Motocicleta

Inca un tort care mi s-a cerut numai pentru savoare. Odata ce apuci sa gusti dintr-un tort cu trei feluri de ciocolata, ii ramai fidel si nimic altceva nu mai conteaza. 
Nu stiam nimic despre tanarul ce-si serba cei 17 ani. Doar ca-i plac motocicletele... dar considerand ca este imposibil de realizat una din fondant, parintii au cerut un tort care sa fie doar delicios, la fel cu unul facut de mine, pe care-l gustasera candva, anul trecut. Bineinteles ca nu m-am indurat sa las tortul gol, si cum singurul indiciu era motocicleta, m-am incumetat sa ma apuc sa modelez una. Misiune grea, avand in vedere faptul ca nu le cunosc absolut deloc si mi se mai par si foarte periculoase. Dupa ce am terminat-o, am decretat ca o motocicleta din fondant este mult mai tare decat una adevarata. Si unde mai pui ca nu este deloc periculoasa, decat poate pentru silueta :) .
Am completat decorul cu niste flacari, pentru ca mi s-au parut ca se potrivesc foarte bine cu tema tortului. In rest, totul a fost doar parfum si culoare...





4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...