De ziua soacrei mele am experimentat tortul Palermo, reteta pentru care ii multumesc si aici Dorei, prietena mea virtuala de pe ArtaCulinara. Combinatia de arome este uluitoare, a devenit pe loc unul dintre torturile preferate ale familiei mele. L-am glazurat in oglinda de ciocolata, pe margine i-am aplicat banda din doua feluri de ciocolata iar decoratiile au fost din ciocolata plastica. Un adevarat rasfat, atat pentru ochi cat si pentru papilele gustative.
▼
joi, 17 iunie 2010
marți, 8 iunie 2010
1 an de Matei
Matei este nepotelul meu si varul copiilor mei. Il mai cheama si George. Pentru sarbatorirea primului an de viata i-am pregatit un mic tortulet Winnie Pooh, un remake in miniatura a tortului lui Edi. Blat de cacao si trei feluri de ciocolata.A fost preparat dupa aceasta reteta.
joi, 3 iunie 2010
Diplomat in ciocolata
Pentru ziua socrului meu am pregatit un tort diplomat cu multe fructe, ananas, kiwi si portocale, pe care l-am glazurat in ciocolata iar pe margini i-am aplicat banda de ciocolata neagra. Decorul a fost simplu, dar de efect: zahar ars si trandafiri din ciocolata plastica alba.