sâmbătă, 14 iulie 2012

Curcubeu

Inca un tort care mi s-a lipit de suflet, prin simplitatea si eleganta lui. Am avut ceva emotii cu el, am crezut ca va fi simplu si banal, dar, evident, m-am inselat.
A avut blat delicios de ciocolata abundent insiropat cu sirop de visine, mousse de ciocolata neagra si mousse de ciocolata alba, ambele cu visine proaspete. 



6 comentarii:

  1. Este superb! Culorile mele de suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Si mie imi plac aceste culori ale curcubeului.

      Ștergere
  2. E superb prin simplitatea lui :)
    Felicitari!!
    Pot sa intreb ce reteta folosesti pentru pasta de zahar si de unde cumperi sau cum iti faci platourile? Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Pasta de zahar a Adrianei o folosesc. Platourile le tai dintr-un placaj subtire si le invelesc in diferite folii.

    RăspundețiȘtergere