Aceasta este o reteta simpla si delicioasa, ideala pentru o cina usoara.
Avem nevoie de:
2 vinete;
2 rosii;
100g mozzarella;
2 linguri ulei masline extravirgin;
sare, piper, praf de chilli.
Se incinge cuptorul la 190 grade.
Vinetele se taie rondele, de sareaza si se lasa cam 20 min pentru a-si pierde amareala.
Apoi se spala sub dus de apa rece, se usuca pe un prosop de hartie si se prajesc intr-o tigaie antiaderenta, unsa cu uleiul de masline.
Avem nevoie de:
2 vinete;
2 rosii;
100g mozzarella;
2 linguri ulei masline extravirgin;
sare, piper, praf de chilli.
Se incinge cuptorul la 190 grade.
Vinetele se taie rondele, de sareaza si se lasa cam 20 min pentru a-si pierde amareala.
Apoi se spala sub dus de apa rece, se usuca pe un prosop de hartie si se prajesc intr-o tigaie antiaderenta, unsa cu uleiul de masline.
Rosiile se taie felii si se usuca si ele (nu prea mult, sa nu se inmoaie) in tigaia incinsa, pentru a nu fi foarte zemoase.
Intr-o tava de yena se aseaza, pe rand, o felie de vanata, o felie de rosie, se asezoneaza cu sare, piper si praf de chilli si deasupra se aseaza o feliuta de mozzarella.
Se dau la cuptor 10-15 min, pana se gratineaza frumos mozzarella.
Dupa ce se scot din cuptor se lasa cam 5 minute sa se racoreasca si apoi se taie si se servesc calde.
POFTA BUNA!